Nieuws

 • Buiten trainen
  Door het corona virus zijn de sporthallen nog gesloten, maar dat weerhoud ons er niet van om te gaan trainen. Nadat de regering toestemming heeft gegeven dat er buiten, in georganiseerde groepen, weer gesport mocht worden, zijn wij weer begonnen met de buiten trainingen. Het initiatief om weer te gaan trainen kwam vanuit Hans van Hunnik, bestuurslid en algemeen contactpersoon. Vanaf 24 mei zijn we begonnen met de buitentrainingen op een basketbalveldje in Utrecht. Tot nu toe hebben we bijna elke week getraind met een aantal enthousiaste leden. We zijn aan onze conditie en aan het schieten gaan werken. Aangezien er nog steeds, voor sommige, de anderhalve meter regels gelden kunnen er nog geen vriendschappelijke wedstrijdjes worden gespeeld tussen de clubleden. De plannen zijn om weer binnen te gaan trainen wanneer de regering binnensporten weer toe laat. Voor nu is het ook de bedoeling om in de zomervakantie door te trainen, om in goede conditie te zijn voor het komende competitie seizoen.
 • Basketbal seizoen is beëindigd !

  Door de nieuwe maatregelen betreffende het Corona virus dat er tot 1 juni 2020 geen groepsactiviteiten mogen plaats vinden is hierbij de Basketbal competitie beëindigd.

  https://www.instagram.com/p/B-F0ofpJM7h/?igshid=18q6oxxj8ve74

 • Alle wedstrijden en trainingen afgelast t/m 31 maart 2020
  I.v.m. het Corona virus en in navolging van de persconferentie vandaag van de regering, heeft het bestuur besloten om alle activiteiten incl. trainingen, oefenwedstrijden en wedstrijden t/m 31 maart 2020 af te lasten. Over wedstrijden, oefenwedstrijden en trainingen na 31 maart, zal ter zijne tijd in navolging van de RIVM richtlijnen een besluit worden genomen. Wij houden jullie op de hoogte via Whatsapp en Facebook
 • Sponsorkliks

  Beste allemaal, wij hebben onze club aangemeld bij Sponsorkliks. Een makkelijke manier om zo geld in te zamelen. Dus als iedereen de app kan installeren, en vrienden en familie ook, genereren we geld voor de club. Denk aan online bestellen bij bijv. AH, Leen Bakker, KLM.nl en nog veel meer. 

   

  https://www.sponsorkliks.com/
 • Kerst toernooi 2019

  Rolstoelbasketbalvereniging SC-Antilope Utrecht

  SPORTCENTRUM OUDENRIJN KERSTTOERNOOI
  Zaterdag 21 december en zondag 22 december 2019
   
  Sportcentrum Oudenrijn
  Europaweg 48, Utrecht