Nieuws

 • Proef de sport tijdens de Nationale Sport week!!
  In het kader van de Nationale Sportweek die morgen begint, doen wij mee met de Proef de Sport actie die wordt georganiseerd door AH en NOC*NSF. Wij hebben hiervoor 2 datums voor Proef trainingen gereserveerd. Hieronder de 2 uitnodigingen zoals via Social Media wordt gedeeld.
 • Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij SC Antilope

  NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. SC Antilope doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor Rolstoelbasketbal, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

  Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale zegel in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze digitale zegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

  Heb je altijd al Rolstoelbasketbal willen proberen? Boek dan met je zegels uit de AH-app een proefles bij SC Antilope via www.proefdesport.nl.Ons aanbod tijdens de sportactie is voor Mindervalide  en bestaat uit Rolstoelbasketbal training. Als je na de proefles besluit om definitief lid te worden, ontvang je zelfs nog een welkomstdrankje.

  Voor meer informatie over SC Antilope en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Hans van Hunnik , bestuurslid, via info@sc-antilope.nl. Zie ook onze website voor meer informatie over de club: https://www.sc-antilope.nl/contact/

 • Oefenwedstrijd SC Only Friends – SC Antilope 1
  Zaterdag 5 september werd er bij SC Only Friends in Amsterdam een oefenwedstrijd gespeeld, hieronder een kleine bijdrage die ook via Facebook is gedeeld.
  Even vriendschappelijke wedstrijd tegen @sconlyfriends eredivisie team, het eerste kwart mooi begonnen en voor gestaan! Daarna werden we harder onder druk gezet. We weten we waar we nog aan kunnen werken. Leerzaam en leuke middag.#rolstoelbasketbal #teamsports #wheelchairbasketball #friendlymatch #winsomelosesome #utrechtbasketball #spinnergywheels #rgkwheelchairs🏀 #invacarewheelchair
 • Terugblik op Clinic UIT2020

  Dinsdag 11 augustus mochten wij in het kader van de UIT2020 een clinic organiseren voor de toekomstige studenten van Utrecht. Hieronder foto’s die van deze clinic zijn gemaakt. Ik denk dat wij de aanwezige gasten een goed beeld hebben kunnen geven van wat Rolstoelbasketbal is en hoe leuk het is om bij SC Antilope te spelen. Ondanks dat de temperatuur boven de 30 graden was, waren we met een groot aantal aanwezig. En konden we met de geleende sportrolstoelen van Basketball Experience NL onze gasten een goede ervaring geven. Hopelijk delen ze hun ervaring en zien we ze op korte termijn terug. Wij vonden het leuk dat jullie er waren.

 • Digitale Sportmarkt en Clinic UIT 2020
  Vandaag is het dan zover, de digitale Sportmarkt van de UIT 2020 is te bereiken voor de studenten. Op de digitale sportmarkt presenteren wij SC Antilope met informatie en filmpjes die we op 7 juli j.l. hebben opgenomen en waarvan we al iets hebben laten zien tijdens de ALV. via onderstaande link kan je onze pagina bekijken. https://uit.eventline.nl/phases/2/30 Klik de oranje knop aan met overige verenigingen en je zoek SC Antilope als je SC Antilope selecteert zie je onze bijdrage. Tevens organiseren wij vanavond een Clinic waarvoor studenten zich via de sportmarkt kunnen aanmelden. Wij hopen vanavond dan ook enkele studenten te mogen ontvangen. Op het moment van schrijven zijn er nog geen echte aanmeldingen, maar dat is ook te wijten aan de onzekerheid of het wel of niet door zou kunnen gaan of niet. Wij ontvangen de studenten natuurlijk graag, en zullen ze kennis laten maken met het rolstoelbasketballen en laten zien dat ze welkom zijn bij SC Antilope. Ik zou zeggen bekijk de pagina die wij hebben gemaakt voor de sportmarkt en veel plezier vanavond bij de Clinic/Training. Neem genoeg water mee want het is warm. met dank aan Rinske voor het maken van de filmpjes, groet Marian