Nieuws

 • Corona protocol per 30-9-2020
  Vanaf 30 september is er een Corona Protocol van kracht. Lees dit protocol goed door voor dat je naar een wedstrijd of training komt. Corona Protocol  
 • Terugblik op de Nationale Sport Week

  Tijdens de Nationale Sport Week van NOC*NSF hebben wij ons gepromoot via Facebook en Instagram door verhalen te posten met #watdoetsportmetjou.

  Ook is er een opname geweest voor de Time-out dug-out Sessie van Sarita Lorena die een Ode bracht aan de sport m.m.v. Bo Kramer. SC Antilope was gevraagd of ze hier aan mee wilde werken, ook ons oud lid Walter Vlaanderen was aanwezig. Er is een mooie clip uit gekomen die door het NOC*NSF via Instagram en YouTube is gedeeld.

  Op onze pagina wat doet sport met jou? vindt je de verhalen en de clip terug.

  https://www.sc-antilope.nl/wat-doet-de-sport-met-jou/
 • Proef de sport tijdens de Nationale Sport week!!
  In het kader van de Nationale Sportweek die morgen begint, doen wij mee met de Proef de Sport actie die wordt georganiseerd door AH en NOC*NSF. Wij hebben hiervoor 2 datums voor Proef trainingen gereserveerd. Hieronder de 2 uitnodigingen zoals via Social Media wordt gedeeld.
 • Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij SC Antilope

  NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. SC Antilope doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor Rolstoelbasketbal, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

  Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale zegel in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze digitale zegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

  Heb je altijd al Rolstoelbasketbal willen proberen? Boek dan met je zegels uit de AH-app een proefles bij SC Antilope via www.proefdesport.nl.Ons aanbod tijdens de sportactie is voor Mindervalide  en bestaat uit Rolstoelbasketbal training. Als je na de proefles besluit om definitief lid te worden, ontvang je zelfs nog een welkomstdrankje.

  Voor meer informatie over SC Antilope en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Hans van Hunnik , bestuurslid, via info@sc-antilope.nl. Zie ook onze website voor meer informatie over de club: https://www.sc-antilope.nl/contact/

 • Oefenwedstrijd SC Only Friends – SC Antilope 1
  Zaterdag 5 september werd er bij SC Only Friends in Amsterdam een oefenwedstrijd gespeeld, hieronder een kleine bijdrage die ook via Facebook is gedeeld.
  Even vriendschappelijke wedstrijd tegen @sconlyfriends eredivisie team, het eerste kwart mooi begonnen en voor gestaan! Daarna werden we harder onder druk gezet. We weten we waar we nog aan kunnen werken. Leerzaam en leuke middag.#rolstoelbasketbal #teamsports #wheelchairbasketball #friendlymatch #winsomelosesome #utrechtbasketball #spinnergywheels #rgkwheelchairs🏀 #invacarewheelchair