Nieuws

 • Challenges tijdens Corona lockdown
  Omdat de Corona lockdown veel langer duurt dan iedereen lief is, hebben de trainers/coaches van SC Antilope het idee op gepakt om Challenges  te delen via de groepsapp. Er zijn inmiddels 2 challenges gedeeld, de eerste was een Bingo met allerlei Basketball gerelateerde opdrachten, de tweede challenge is het jongleren met drie ballen en hiervan een filmpje te delen. Hier onder de Bingo kaart: Het is goed te zien dat de vereniging ook in deze tijd, elkaar blijft stimuleren en dat je ziet aan de responses dat het door de leden gewaardeerd wordt.
 • Corona Lockdown verlengt met 3 weken tot 9 februari 2021
  Helaas is er gisteren tijden de persconferentie aan gekondigd dat de Lock down met 3 weken word verlengd tot dinsdag 9 februari 2021. Helaas zit het samen sporten er dus voorlopig niet in. Laten we hopen dat de extra Lock down en het vaccineren zijn vruchten af gaat werken en dat er in de persconferentie op dinsdag 2 februari 2021 weer iets positiefs is te melden en dat we weer langzaam maar zeker het sporten weer op mogen pakken. voor nu kunnen we alleen maar hopen en/of via de online FUNdamentals georganiseerd door Basketball Experience.nl op 24 januari thuis achter de laptop nog iets aan sport doen. Het gaat jullie allen goed. Blijft gezond.
 • Corona Update Lock down 15-12-2020 t/m 19-01-2021
  Beste SCA-leden, Gister avond heeft premier Rutte in zijn toespraak gemeld dat alle binnensportlocaties gesloten worden vanaf 14-12-2020 middernacht tot 19 januari 2021. Helaas zijn daarmee alle trainingen en onderlinge wedstrijden van SCA niet meer mogelijk. We denken natuurlijk aan het Sportcentrum wat deze nieuwe maatregel voor hun en de werknemers daar tot gevolg heeft. Voor nu rest ons niets anders dan goed voor jezelf en elkaar te zorgen, gezond te blijven en te wensen dat dit de laatste keer is dat een dergelijk zware maatregel nodig is. Op dinsdag 12 januari horen we opnieuw vanuit het kabinet wat de volgende mogelijkheden zullen zijn. Het bestuur van SCA zal ook die communicatie nauwgezet volgen zodat we direct kunnen reageren op de nieuwe ontwikkelingen. Vanuit het SCA Bestuur wensen we iedereen een fijn kerstfeest en een goede jaarwisseling. Laten we ervan uitgaan dat 2021 een veel beter jaar wordt dan 2020 geweest is! Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
 • Corona protocol per 30-9-2020
  Vanaf 30 september is er een Corona Protocol van kracht. Lees dit protocol goed door voor dat je naar een wedstrijd of training komt. Corona Protocol  
 • Terugblik op de Nationale Sport Week

  Tijdens de Nationale Sport Week van NOC*NSF hebben wij ons gepromoot via Facebook en Instagram door verhalen te posten met #watdoetsportmetjou.

  Ook is er een opname geweest voor de Time-out dug-out Sessie van Sarita Lorena die een Ode bracht aan de sport m.m.v. Bo Kramer. SC Antilope was gevraagd of ze hier aan mee wilde werken, ook ons oud lid Walter Vlaanderen was aanwezig. Er is een mooie clip uit gekomen die door het NOC*NSF via Instagram en YouTube is gedeeld.

  Op onze pagina wat doet sport met jou? vindt je de verhalen en de clip terug.

  https://www.sc-antilope.nl/wat-doet-de-sport-met-jou/