Nieuws

 • Trainingen zijn weer hervat
  Nu de corona regels weer versoepeld zijn, hebben wij de trainingen weer kunnen hervatten. Via de app is iedereen op de hoogte gesteld op welk tijdstip er getraind kan worden. Dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur het C – team, jeugd en nieuwe spelers. Dinsdag en vrijdag van 20.30 tot 22.00 uur het B – team, en meer ervaren spelers. Wij wensen iedereen weer veel trainingsplezier. Wij trainen bij voldoende belangstelling de vakantie periode door, zodat wij het komende seizoen fit van start kunnen gaan.  
 • Club van het jaar 2021
  Beste leden, ook dit jaar doen wij mee met ‘Club van het jaar’. Het is natuurlijk een beetje bizar seizoen. Maar ik vindt het prachtig om te zien hoe we er toch met elkaar doorheen komen. Vanaf 19 April kan er gestemd worden op SC-Antilope. Dus vraag iedereen om je heen om hun stem op ons uit te brengen! Prijs: wij mogen gebruik maken van de professionele promotie team van Club van het jaar! Dat helpt ons om zichtbaarder te worden in de gemeente en hopelijk meer leden te werven en sponsors binnen te halen. Fijne dag allemaal https://www.clubvanhetjaar.nl/sc-antilope Award uitreiking landelijke winnaars sport en cultuur De vakjury beslist vervolgens welke sport- en cultuurclub zich in 2021 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. De winnaars worden tijdens een feestelijke Award uitreiking op woensdag 9 juni bekend gemaakt en krijgen de prijs uitgereikt.
 • Challenges tijdens Corona lockdown
  Omdat de Corona lockdown veel langer duurt dan iedereen lief is, hebben de trainers/coaches van SC Antilope het idee op gepakt om Challenges  te delen via de groepsapp. Er zijn inmiddels 2 challenges gedeeld, de eerste was een Bingo met allerlei Basketball gerelateerde opdrachten, de tweede challenge is het jongleren met drie ballen en hiervan een filmpje te delen. Hier onder de Bingo kaart: Het is goed te zien dat de vereniging ook in deze tijd, elkaar blijft stimuleren en dat je ziet aan de responses dat het door de leden gewaardeerd wordt.
 • Corona Lockdown verlengt met 3 weken tot 9 februari 2021
  Helaas is er gisteren tijden de persconferentie aan gekondigd dat de Lock down met 3 weken word verlengd tot dinsdag 9 februari 2021. Helaas zit het samen sporten er dus voorlopig niet in. Laten we hopen dat de extra Lock down en het vaccineren zijn vruchten af gaat werken en dat er in de persconferentie op dinsdag 2 februari 2021 weer iets positiefs is te melden en dat we weer langzaam maar zeker het sporten weer op mogen pakken. voor nu kunnen we alleen maar hopen en/of via de online FUNdamentals georganiseerd door Basketball Experience.nl op 24 januari thuis achter de laptop nog iets aan sport doen. Het gaat jullie allen goed. Blijft gezond.
 • Corona Update Lock down 15-12-2020 t/m 19-01-2021
  Beste SCA-leden, Gister avond heeft premier Rutte in zijn toespraak gemeld dat alle binnensportlocaties gesloten worden vanaf 14-12-2020 middernacht tot 19 januari 2021. Helaas zijn daarmee alle trainingen en onderlinge wedstrijden van SCA niet meer mogelijk. We denken natuurlijk aan het Sportcentrum wat deze nieuwe maatregel voor hun en de werknemers daar tot gevolg heeft. Voor nu rest ons niets anders dan goed voor jezelf en elkaar te zorgen, gezond te blijven en te wensen dat dit de laatste keer is dat een dergelijk zware maatregel nodig is. Op dinsdag 12 januari horen we opnieuw vanuit het kabinet wat de volgende mogelijkheden zullen zijn. Het bestuur van SCA zal ook die communicatie nauwgezet volgen zodat we direct kunnen reageren op de nieuwe ontwikkelingen. Vanuit het SCA Bestuur wensen we iedereen een fijn kerstfeest en een goede jaarwisseling. Laten we ervan uitgaan dat 2021 een veel beter jaar wordt dan 2020 geweest is! Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten