Buiten trainen

Door het corona virus zijn de sporthallen nog gesloten, maar dat weerhoud ons er niet van om te gaan trainen. Nadat de regering toestemming heeft gegeven dat er buiten, in georganiseerde groepen, weer gesport mocht worden, zijn wij weer begonnen met de buiten trainingen. Het initiatief om weer te gaan trainen kwam vanuit Hans van Hunnik, bestuurslid en algemeen contactpersoon.

Vanaf 24 mei zijn we begonnen met de buitentrainingen op een basketbalveldje in Utrecht. Tot nu toe hebben we bijna elke week getraind met een aantal enthousiaste leden. We zijn aan onze conditie en aan het schieten gaan werken. Aangezien er nog steeds, voor sommige, de anderhalve meter regels gelden kunnen er nog geen vriendschappelijke wedstrijdjes worden gespeeld tussen de clubleden.

De plannen zijn om weer binnen te gaan trainen wanneer de regering binnensporten weer toe laat. Voor nu is het ook de bedoeling om in de zomervakantie door te trainen, om in goede conditie te zijn voor het komende competitie seizoen.