Wedstrijdverslag 02-10-2021

Het is zaterdagochtend 07:00 uur. Vanuit Utrecht vertrekken 3 auto's en 1 busje vol met stoelen en gemotiveerde teamleden richting het hoge noorden; Roden. De eerste wedstrijd vond namelijk al om 10.00 uur plaats. 

Om 10.00 werd door ons het seizoen geopend. Dit deden we samen met Pigeons on Wheels. Tegen Pigeons on Wheels, speelden wij als team wat zenuwachtig, maar door de duidelijke coaching vanaf de zijlijn wisten we de partij toch nog goed naar ons toe te trekken. Ylonne mocht haar eerst punt voor SC Antilope maken.

Eerste kwart: 14-8
Tweede kwart: 22-13
Derde kwart: 28-19
Vierde kwart: 39-29

De tweede partij was tegen I.S.V. Hengelo. Een zeer ervaren team met veel grote, krachtige spelers. 
Luuk had tijdens de wedstrijd tegen Pigeons zijn debuut in het rolstoelbasketbal. In zijn tweede wedstrijd tegen Hengelo mocht hij meteen al 5 punten maken. 

De partij werd verloren, maar we mogen wel trots zijn op onze prestatie tegen dit ervaren team. Als team stonden we sterk. We kregen nog meer kracht toen Achraf een scheidsrechtersbal won van een van de grootste spelers van I.S.V. Hengelo. Tot en met het derde kwart ging het dan ook redelijk gelijk op. Het derde kwart konden wij zelfs meer scoren; 12 tegen 6. Met die dag al een wedstrijd gespeeld te hebben en drie pittige kwarten verder, kon I.S.V. Hengelo in het vierde kwart wel uitlopen. Met een trots gevoel verlieten wij het veld. We hadden een echte teamprestatie neergezet. 

eerste kwart: 9-14
Tweede kwart: 17-28
Derde kwart: 29-34
Vierde kwart: 34-52

Op zaterdag 6 november mag Antilope B weer in actie komen.