Wedstrijdverslag 09-10-2021

Zaterdagochtend  9 oktober  verzamelde het C Team om 10,30 uur voor de eerste wedstrijddag van het seizoen.  Voor 3 spelers was het zelfs de eerste wedstrijd ooit, maar de overige spelers waren zeker net zo zenuwachtig, want de laatste wedstrijd was zeker een jaar geleden.

Vol goede moed startte het team aan de eerste wedstrijd.  Een zeer sterke tegenstander werd gevonden in Hengelo. Zeer ervaren in spel, lengte en leeftijd. Wist u dat het C Team maar liefst 4 spelers jonger dan 13 in het veld heeft staan en de gemiddelde leeftijd nog maar 17 is. Een team met de nodige potentie dus.


Na een puntenrijk eerste part, een puntenloos tweede part voor SC antilope  werd het gedurende de derde en vierde part de tegenstander steeds moeilijker gemaakt om te scoren en vielen de ballen bij Antilope sneller in de basket. Een einduitslag van 56-16 stond uiteindelijk op het scorebord voor Hengelo. 


Na de middag was Devedo de tegenstander, een goede tegenstander om ons team aan te meten. Na een leerzaam eerst part, hadden we een puntenrijk 2e part en konden we de tegenstander goed van de basket houden. Bij het derde en vierde part sloeg de moeheid toe, maar de strijdlust bleef.  16 -31 is de uitslag in het voordeel van de tegenstander


Het C team kijkt terug op een mooie eerste wedstrijddag, waarbij bijna iedereen heeft gescoord, de eerste vrije worpen zijn genomen en de eerste fouten zijn gemaakt. Genoeg leermomenten om lekker door te trainen dus. Ook willen wij graag het publiek bedanken, fijn dat dit weer kan! Tot volgende maand.