SC Antilope genomineerd voor beste sport aanbieder van 2021 te Utrecht

Sportprijs Utrecht heeft SC Antilope genomineerd als beste sport aanbieder van 2021 in Utrecht. Om deze nominatie te verzilveren hebben wij stemmen nodig, in onze categorie hebben wij 2 mede kandidaten.

Wij posten op Social media diverse post om onze campagne te ondersteunen.

Stemmen kan via deze link. https://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportaanbieder-2021/

SC Antilope
Tijdens de lockdowns vonden veel sportverenigingen alternatieven om te kunnen blijven sporten. Wat dat betreft waren de pleintjestrainingen en online ‘challenges’ bij SC Antilope niet zozeer bijzonder, wel omdat het om rolstoelbasketbal gaat en sporten voor gehandicapten ook zonder corona al geen vanzelfsprekendheid is. De inspanningen van het kleine SC Antilope werden beloond met een stijging van het ledental, wat de jury alles bij elkaar waardeert met een nominatie.

© Daan Kalksma

Ook kan je stemmen op Anouk Taggenbrock via deze link https://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sporter-2021/

Anouk is genomineerd als sporter van het jaar 2021 een oud speelster van SC Antilope

- Anouk Taggenbrock - Vera Diepeveen (3)_Basketball Experience NL

Anouk Taggenbrock (rolstoelbasketbal)
Ze maakte haar debuut in Tokio, waardoor de Utrechtse Anouk Taggenbrock (27) zich Paralympisch kampioen mag noemen waarvoor de jury haar nomineert. Het was al een klein wonder dat Anouk naast de sterren Bo Kramer en Mariska Beijer deel uitmaakte van de selectie in Tokio. Tijdens een van de laatste trainingen in Nederland brak ze haar linker duim. Het was een ‘mooie’ breuk, zoals dat heet, en Taggenbrock kon toch mee naar Tokio waar ze de pijn moest verbijten. TeamNL schitterde op de Paralympics, met sterke zeges op de VS, Duitsland en in de finale China (50-31).

©Vera Diepeveen