Auteursrechtelijk beleid

Leestijd: < 1 minuut

Verwijdering van afbeeldingen bij schending van auteursrechten

Wij streven ernaar om alleen afbeeldingen te gebruiken waarvoor wij de juiste toestemming hebben verkregen of die vrij zijn van auteursrechten. Mocht u van mening zijn dat een bepaalde afbeelding op onze website uw auteursrechten schendt, neem dan alstublieft onmiddellijk contact met ons op. Na ontvangst van uw bezwaar zullen wij het betreffende materiaal onmiddellijk verwijderen of de nodige wijzigingen aanbrengen, in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake auteursrechten.

Auteursrecht van personen op foto’s

Wanneer wij foto’s op onze website plaatsen waar personen herkenbaar op staan, verkrijgen wij voorafgaande toestemming van de betrokken personen. Als u van mening bent dat uw afbeelding onrechtmatig op onze website wordt gebruikt, neem dan contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Andere organisaties en individuen mogen de afbeeldingen die op onze website worden weergegeven niet gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van zowel SC Antilope als de personen die op de foto’s te zien zijn. Het ongeoorloofd gebruiken of verspreiden van deze afbeeldingen kan leiden tot juridische stappen. Voor verzoeken tot het gebruik van afbeeldingen kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Wij zijn vastbesloten om te voldoen aan de wetten en regels met betrekking tot auteursrechten en om eventuele klachten of bezwaren snel en adequaat af te handelen. Uw feedback en medewerking worden zeer op prijs gesteld.