Sponsoring

Sponsoring

SC Antilope heet bedrijven en organisaties welkom die onze missie ondersteunen om rolstoelbasketbal voor iedereen toegankelijk te maken. Als sponsor krijgt u niet alleen de kans om uw betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen, maar ook om uw merk te profileren en onze spelers te ondersteunen op hun sportieve reis.

Waarom Sponsor worden?

  1. Maximale Zichtbaarheid: Als sponsor van SC Antilope wordt uw bedrijfsnaam en logo prominent weergegeven op onze website, sociale mediakanalen, tenues, evenementen en meer, waardoor uw merknaam bij een breed publiek onder de aandacht komt.
  2. Maatschappelijke Betekenis: Door SC Antilope te sponsoren laat u zien dat uw bedrijf waarde hecht aan inclusie, diversiteit en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Dit draagt positief bij aan uw imago en reputatie als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming.
  3. Netwerkkansen: Als sponsor van SC Antilope krijgt u de gelegenheid om in contact te komen met andere bedrijven, supporters en stakeholders binnen ons netwerk. Dit kan leiden tot waardevolle zakelijke connecties en nieuwe kansen voor samenwerkingen.

Sponsoropties
SC Antilope biedt diverse sponsoropties en pakketten aan, variërend van hoofdsponsor tot subsponsor en eenmalige sponsoring van evenementen. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget.

Sluit aan als sponsor en help ons om rolstoelbasketbal voor iedereen toegankelijk te maken. Samen kunnen we een positieve impact creëren en het verschil maken!