Disclaimer

Leestijd: < 1 minuut

Welkom op de website van rolstoelbasketbalvereniging SC Antilope!

Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website. Echter, we willen benadrukken dat de informatie op deze website louter bedoeld is voor algemene informatiedoeleinden.

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie juist, volledig en actueel is, kunnen we niet garanderen dat alle informatie op deze website te allen tijde foutloos is. Daarom aanvaarden we geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de informatie verstrekt op deze website.

Daarnaast wijzen we erop dat de inhoud van externe websites waarnaar wij mogelijk linken niet onder onze controle vallen. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke externe websites.

Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico van de gebruiker. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die erop wordt verstrekt.

Voor specifieke vragen, advies of informatie raden we aan om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren en de informatie op onze website actueel te houden.

Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer.