Vooruitblik op laatste competitiewedstrijden Eerste Divisie en Tweede Divisie

Vooruitblik op laatste competitiewedstrijden Eerste Divisie en Tweede Divisie

Woensdag 8 mei 2024

Zaterdag 18 mei staan de finales voor de Eerste Divisie en de Tweede Divisie op de planning. In Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp vinden de finales van de Elite Poule A en de Elite Poule B plaats. SC Antilope RSE-2 speelt haar laatste competitiewedstrijd in de Elite Poule A, terwijl SC Antilope RSE-3 nog kans maakt op de eerste plek in de Elite Poule B. 

Afbeelding: © Stichting BEN.

SC Antilope RSE-3

SC Antilope RSE-3 zal om 14:45 uur aftrappen met de Elite Poule B-finale, met als inzet de kans om het kampioenschap te veroveren. 

Hun tegenstander zal Rotterdam Basketbal RSE-2 zijn. In een van de meest recente competitiewedstrijden stond SC Antilope Utrecht ook al tegenover Rotterdam Basketbal. Tegen alle verwachtingen in slaagde SC Antilope Utrecht erin de overwinning te behalen, wat opmerkelijk was gezien de eerdere ontmoetingen dit seizoen waarin Rotterdam Basketbal driemaal als de sterkere partij naar voren kwam. Met een score van 34-31 hebben zij een basis gelegd ter voorbereiding op de finale. 

SC Antilope RSE-2

Om 18:15 uur zal SC Antilope RSE-2 het veld betreden voor hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Only Friends RSE-2. Hun laatste reguliere competitiewedstrijd kan mogelijk nog resulteren in een derde plek, afhankelijk van de uitkomsten van andere teams binnen de Elite A Poule. 

De aanstaande wedstrijd belooft spannend te worden, vooral omdat deze twee teams dit seizoen nog niet eerder tegenover elkaar hebben gestaan. Met vier overwinningen en acht nederlagen hebben beide teams een derde plaats in de reguliere competitie weten te veroveren. In de nacompetitie volgen zij elkaar eveneens op de voet. Beide teams hebben evenveel wedstrijden gewonnen en verloren, maar het is SC Antilope Utrecht die de leiding neemt dankzij een beter doelsaldo. 

De twee teams zullen hun wedstrijden spelen in het Sportcomplex Koning Willem Alexander te Hoofddorp. SC Antilope Utrecht kijkt vol verwachting uit naar een sportief einde van het seizoen en hoopt daarbij op de aanmoediging van alle supporters. U bent van harte uitgenodigd om de teams aan te komen moedigen en hen naar de overwinning te juichen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *