Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij SC Antilope

Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij SC Antilope

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. SC Antilope doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor Rolstoelbasketbal, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale zegel in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze digitale zegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al Rolstoelbasketbal willen proberen? Boek dan met je zegels uit de AH-app een proefles bij SC Antilope via www.proefdesport.nl.Ons aanbod tijdens de sportactie is voor Mindervalide  en bestaat uit Rolstoelbasketbal training. Als je na de proefles besluit om definitief lid te worden, ontvang je zelfs nog een welkomstdrankje.

Voor meer informatie over SC Antilope en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Hans van Hunnik , bestuurslid, via info@sc-antilope.nl. Zie ook onze website voor meer informatie over de club: https://www.sc-antilope.nl/contact/