Lidmaatschap

Lidmaatschap

Bij SC Antilope heten we nieuwe leden van harte welkom, ongeacht je ervaringsniveau in rolstoelbasketbal. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de sport, we moedigen je aan om deel te nemen aan ons enthousiaste team. We nodigen geïnteresseerden graag uit voor een vrijblijvende proeftraining. Of je nu al bekend bent met rolstoelbasketbal of helemaal nieuw bent in de sport, onze trainingen staan open voor iedereen. Het is een uitstekende gelegenheid om de sfeer te ervaren, medespelers te ontmoeten en de sport zelf te ervaren.

Wil je graag een keer meetrainen of meer informatie over lid worden van SC Antilope? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen in onze rolstoelbasketbalgemeenschap.

Indien je niet beschikt over een eigen rolstoel, bieden wij graag een oplossing. Voor aanvang van de training kunnen wij een rolstoel voor je regelen, zodat je zonder enige beperkingen moeiteloos kunt deelnemen.

Als je na een paar proeftrainingen besluit om lid te worden van SC Antilope, verwelkomen we je met open armen. Het inschrijven is eenvoudig, je kunt het lidmaatschapsformulier invullen via de website.