SC Antilope 1 opent seizoen met tweemaal winst BeNe competitie

Na een zomer lang trainen, 3×3 wedstrijden spelen en genieten van de rust, was het nu eindelijke tijd om weer competitiewedstrijden te spelen.Het seizoen werd geopend met twee wedstrijden in de BeNe competitie. De BeNe competitie is een gecombineerde competitie met Belgische en Nederlandse teams. SC Antilope mocht haar eerste wedstrijden spelen tegen BC Oostende en Hubo Limburg United.
BC Oostende is een nieuw ploeg in de BeNe competitie. Het team bestaat uit ervaren, maar ook jonge spelers. Het was nog even wennen en zoeken, maar al snel kreeg SC Antilope controle over de wedstrijd. Alle meegekomen spelers konden hun minuten maken. Zo hadden Jayson Wijnen en Luuk Nobbe hun debuut in de BeNe. Ook kon Rody de Bie zijn eerste officiële minuten voor SC Antilope maken.Eindstand 42 – 76 in het voordeel van SC Antilope
De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Hubo Limburg United. Inmiddels geen onbekende ploeg meer voor SC Antilope. Twee weken terug werd er tijdens een vriendschappelijk toernooi nog twee maal verloren tegen Limburg United.Len van Dort kwam met een game-plan, deze moest begin eerste kwart, middels een time-out, alleen nog wel herhaald worden. Het team werd op scherp gezet. Het wierp zijn vruchten af. Hubo Limburg United kon niet echt de grip krijgen op de wedstrijd. Door goed teamspel en hard werken kon SC Antilope in het vierde kwart de wedstrijd naar zich toe trekken.Eindstand 72 – 53.
Met deze fijne start in de BeNe competitie is SC Antilope 1 ook klaar voor de Eredivisie. Op naar een mooi seizoen.