De Eerste divisie is begonnen

De Eerste divisie is begonnen

In een volle zaal, thuis bij Sportcentrum Oudenrijn, mocht het tweede van SC Antilope op zaterdag 7 oktober hun seizoen dan ook eindelijk beginnen.
Het afgelopen seizoen werd er gezocht naar de eerste overwinning van een toen nieuwe formatie. Die werd niet gevonden. 
Het team is een jaar verder en maakt mooie stappen. Dit jaar zijn ze er op gebrand wel hun overwinningen te pakken. 

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Flying Red uit Roden. Al snel werd duidelijk dat Antilope gebrand was deze wedstrijd te winnen. Er werd goed samen gewerkt, gecommuniceerd en raak geschoten. Rinske Huitema was goed voor 8 punten, Jin Hu van Leeuwen mocht er 10 maken en Timon Saman was er goed voor 12. Ook debutanten Teun Geluk en Fee Lentze wisten het net te vinden.  
Met veel thuispubliek wist SC Antilope 2 te winnen met 18 – 45

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen het ervaren team uit Duiven. Al snel werd duidelijk dat dit een lange wedstrijd werd voor Antilope. Alles wat goed ging in de wedstrijd tegen Flying Red, leek nu niet meer te lukken. Wellicht zoek je dan al snel naar excuses, maar je verlies nemen is misschien wel krachtiger. De Pigeons waren vandaag gewoon sterker dan SC Antilope 2. Er valt nog genoeg te leren.

Wel mag het team trots zijn op hun eerste dag in de Eerste divisie. Eén gewonnen, één verloren. Nu al een beter begin dan vorig seizoen. 
Zaterdag 28 oktober mag er gespeeld worden tegen het altijd lastige I.S.V. Hengelo en tegen WSV. De wedstrijden zijn bij Pigeons in Duiven.