Toernooien en activiteiten

Bij SC Antilope bieden we niet alleen reguliere trainingen en wedstrijden aan, maar ook de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende toernooien en activiteiten die worden georganiseerd door externe partijen. Deze evenementen bieden onze leden de kans om hun vaardigheden te tonen, nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van de bredere rolstoelbasketbalgemeenschap.

Toernooien:
Als vereniging nemen we deel aan verschillende toernooien die worden georganiseerd door instanties zoals de Nederlandse Basketball Bond (NBB) en andere rolstoelbasketbalverenigingen. Deze toernooien variƫren van lokale wedstrijden tot landelijke competities en bieden onze leden de mogelijkheid om hun vaardigheden te testen en competitief te spelen tegen andere teams.

Externe activiteiten:
Naast toernooien zijn er ook andere externe activiteiten beschikbaar voor rolstoelbasketballers, zoals clinics, workshops en trainingskampen. Deze evenementen worden vaak georganiseerd door gespecialiseerde coaches en organisaties en bieden onze leden de kans om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren.

Fundamentals:
Bij SC Antilope geloven we in de voortdurende ontwikkeling van onze spelers, daarom moedigen we deelname aan Fundamentals-sessies aan die worden georganiseerd door externe partijen. Deze sessies richten zich op het verbeteren van de basisvaardigheden van rolstoelbasketbal en bieden onze leden een extra kans om te groeien als spelers.

Kom en doe mee:
Of je nu op zoek bent naar competitieve uitdagingen of gewoon wilt genieten van de sport, er is voor elk wat wils bij SC Antilope. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor aankondigingen en informatie over externe toernooien en activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

Neem contact op:
Heb je vragen over deelname aan externe toernooien en activiteiten, of wil je meer informatie over lidmaatschap bij SC Antilope? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [contactgegevens]. We helpen je graag verder en kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze vereniging!

Ontdek nieuwe uitdagingen en kansen in de wereld van rolstoelbasketbal bij SC Antilope. We kijken ernaar uit om samen met jou deel te nemen aan spannende toernooien en activiteiten!